fbpx

Barone Ricasoli

Barone Ricasoli er den mest repræsentative vinproducent i Chianti Classico-området. Med sine blide bakker, fløjlsagtige dale og tykke skove af egetræer og kastanjer inkluderer de 1.200 hektar ejendom næsten 240 ha vinmarker og 26 olivenlunde.
Dette skaber en kontinuerlig række af farver og nuancer omkring Brolio-slottet, som ligger inden for bygrænsen til Gaiole i Chianti. Siden 1993 har baron Francesco Ricasoli ledet dette centrale toscanske firma. Dette er gjort med den dybeste respekt for hans berømte forfædre, der først og fremmest har gjort dette territorium stort.

Francesco Ricasoli, nuværende ejer og præsident for virksomheden, har genereret nye ideer og koncepter for at gøre vinmarkerne bæredygtige. Den igangværende undersøgelse af jordtyper og den klonale udvælgelse af Brolio Sangiovese druen er blandt hans største lidenskaber, og han har totalrenoveret vinmarkerne og kortlagt dem fuldstændigt.
De nye vine er derfor udtryk for forskning, der udføres med den samme videnskabelige strenghed fra hans berømte forfader, men med en moderne ånd.

 

 

 

Velkommen Denne hjemmeside indeholder varer der ikke er tilladt at sælge til personer under 18 år. Bekræft venligst om du er over 18 år gammel.