fbpx

Om os/Kontakt

Vinselskabet Connaisseur er en online forretning som går meget op i opbevaring af vin. Derfor opbevarer vi vores sortiment på vores lager under de mest optimale forhold med en konstant temperatur på 12 grader, ingen vibrationer eller markante lugte. Når vi har modtaget din bestilling, bestræber vi os på, at levere din vin i løbet af 2-5 hverdage til København og Omegn og 3-6 hverdage til øvrige Danmark. Læs mere under fragt og levering, hvor du også kan læse om vores personlige levering, samt fragt til øvrige Danmark.
Du kan i øvrigt tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor du vil være blandt de første til at få besked, når vi har særlige gode tilbud, afholder arrangementer eller får eksklusive vine hjem.

Hvem er vi
I sommeren 1990 besøgte vi, far og søn, den første vingård sammen i Frankrig. Michael var 3 år, så han er flasket op med vin. Michael er uddannet folkeskolelærer og har altid haft en nysgerrighed for vinen. Steen er pensioneret økonom og har interesseret sig for vin siden slutningen af 70’erne. Vores fælles interesse og passion for vin endte med, at vi i september 2019 etablerede Vinselskabet Connaisseur ApS, som

  • kun sælger kvalitetsvin fra producenter som har topratede vine i porteføljen eller producenter som ser lovende ud. 
  • vil have et stort fokus på italienske, franske og tyske vine. Især fra Piemonte, Toscana, Bourgogne og Mosel.
  • har et tæt samarbejde med vinproducenten.
  • vil arbejde på at opnå et loyalt og tæt samarbejde med vores kunder. Vi vil arrangere Winemakers dinner, gerne med deltagelse af en repræsentant fra producenten, som skal eksponere restaurant og vin. 
  • garanterer at vores vine opbevares under de bedste forhold.

En stor del af vores sortiment finder du her på vores hjemmeside, men vi har også en del vin ”offline”. Det drejer sig primært om vin, som Brunello, Supertoscanere og Barolo. Skriv derfor meget gerne til os på mail, hvis det har din interesse, eller tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvor vi sommetider sender tilbud ud om disse.

Steen og Michael
Vinselskabet Connaisseur

 

KONTAKT OS I DAG, HVIS DU HAR SPØRGSMÅL

Vinselskabet Connaisseur ApS
E-mail
info@vinselskabet-connaisseur.dk

Velkommen Denne hjemmeside indeholder varer der ikke er tilladt at sælge til personer under 18 år. Bekræft venligst om du er over 18 år gammel.