fbpx

Om os/Kontakt

Vinselskabet Connaisseur er en online forretning der hovedsagligt leverer kvalitetsvin til virksomheder, restauranter og private med fokus på, 

  • at sælge kvalitetsvin fra producenter, som har topratede vine i porteføljen eller producenter som ser lovende ud. 
  • vine fra Italien, Frankrig og Tyskland. Især fra Piemonte, Toscana, Bourgogne, Mosel og Pfalz.
  • at have et tæt samarbejde med vinproducenten.
  • at have et loyalt og tæt samarbejde med vores kunder. Bl.a når vi arrangerer Winemakers dinner, gerne med deltagelse af en repræsentant fra producenten, som skal eksponere restaurant og vin. 
  • at vores vine opbevares under de bedste forhold – med en konstant temperatur på 12 grader, ingen vibrationer eller markante lugte.


Hvem er vi

I sommeren 1990 besøgte vi, far og søn, den første vingård sammen i Frankrig. Michael var 3 år, så han er flasket op med vin. Michael er uddannet folkeskolelærer og har altid haft en nysgerrighed for vinen. Steen er pensioneret økonom og har interesseret sig for vin siden slutningen af 70’erne. Vores fælles interesse og passion for vin endte med, at vi tilbage i 2019 etablerede Vinselskabet Connaisseur ApS.

En stor del af vores sortiment finder du her på vores hjemmeside, men vi har også en del vin ”offline”. Det drejer sig primært om vin, som Brunello, Supertoscanere og Barolo. Skriv derfor meget gerne til os på mail, hvis det har din interesse, eller tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvor vi sommetider sender tilbud ud om disse.

Steen og Michael
Vinselskabet Connaisseur

 

KONTAKT OS I DAG, HVIS DU HAR SPØRGSMÅL

Vinselskabet Connaisseur ApS
E-mail
info@vinselskabet-connaisseur.dk

Velkommen Denne hjemmeside indeholder varer der ikke er tilladt at sælge til personer under 18 år. Bekræft venligst om du er over 18 år gammel.