fbpx

Weingut Vollenweider

Grundlagt i 2000 af Daniel Vollenweider – med lidt mere end én hektar vinstokke i Wolfer Goldgrube, næsten ingen egenkapital, men en masse mod og entusiasme.

I dag har Vollenweider omkring 6 hektar fordelt i Wolfer Goldgrube, Kröver Steffensberg og Schimbock – alle på stejle til meget stejle skråninger og ofte med meget gamle, upodede riesling-vinstokke, hvoraf nogle er mere end 100 år gamle. Dyrket traditionelt på enkeltstolper; dyrkning efter økologiske retningslinjer i komplekst manuelt arbejde i marken.
Vinene modnes ekstremt skånsomt, kun gæret spontant, med så lidt indgriben i de naturlige processer som muligt og altså helt vegansk.

Daniel blev diagnosticeret med prostatakræft i det sene stadie i juli 2019 og frem til Daniels død d. 22. juli 2022 var ledelsen delt ligeligt med Daniel Vollenweider og Moritz Hoffmann. I dag står Moritz altså alene med ansvaret for, at føre Vollenwieders stolte historie videre.

Velkommen Denne hjemmeside indeholder varer der ikke er tilladt at sælge til personer under 18 år. Bekræft venligst om du er over 18 år gammel.